Ruilen & retourneren
Is jouw item niet naar wens? Wat jammer maar dit kan natuurlijk gebeuren. Het is daarom mogelijk om jouw artikelen te ruilen en/of te retourneren. Hieronder vind je alle informatie die je hiervoor nodig hebt. Mocht je alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@nocolours.nl


Retourvoorwaarden
Geef uiterlijk 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling jouw retour en/of ruil aanvraag door. Stuur hiervoor een mailtje naar info@nocolours.nl. Je ontvangt van ons een bevestigingsmailtje zodra wij jouw mailtje in goede orde ontvangen hebben. Ook ontvang je dan van ons een retourformulier. Wij willen je vriendelijk verzoeken om dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen zodat wij jouw retourzending zo goed mogelijk kunnen verwerken. 

Na het aanmelden van jouw retour heb je nog 14 dagen de tijd om jouw pakketje daadwerkelijk retour te sturen. De items mogen niet beschadigd zijn en dienen nog voorzien te zijn van alle originele labels. Alleen ongedragen artikelen zullen door ons retour genomen worden.  Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. 

TIP: gebruik voor het retour zenden van de items de originele verzendverpakking. 

Zodra wij jouw retour in goede orde ontvangen storten wij het orderbedrag zo spoedig mogelijk terug. Wij streven er naar om dit binnen 7 dagen te doen. Mocht je jouw gehele bestelling hebben geretourneerd, dan storten wij ook de verzendkosten terug. 

LET OP: de verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

TIP: Bewaar ook altijd het verzendbewijs van het ingeleverde pakket totdat wij hebben aangegeven jouw pakket retour te hebben ontvangen. Mocht er namelijk iets mis gaan met het pakket (denk aan dat hij bijvoorbeeld kwijt raakt bij de post) is er altijd bewijs dat het pakket daadwerkelijk ingeleverd is. Dit bewijs hebben wij nodig om onderzoek in te starten bij PostNL, mocht dit nodig zijn.  

Download hier het retourformulier! 

© 2015 - 2021 No Colours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel